Dossier: Tweede Kamer

(
Bericht aan alle Tweede Kamer-leden van de fracties van VVD, PVV, D66, CU, GL, SGP en 50+ dd. 1 november 2012)

Een
wethouder FinanciŽn die zich schuldig maakt aan een ongekende boekhoudfraude van 3,8 miljard euro wordt vice-premier??

Lodewijk Asscher is thans wethouder FinanciŽn bij gemeente Amsterdam. Het gemeentebestuur van Amsterdam pleegde boekhoudfraude in de (door mij onderzochte) periode 1998-2011 van circa 3,8 miljard euro! Met boekhoudfraude maskeerde Lodewijk Asscher (met zijn andere wethouders, burgemeester, en voorgangers) bijvoorbeeld dat de Amsterdammers vanaf (ten minste) 1998 geheel onnodig Onroerendezaakbelasting betaalden. Mijn bevindingen zijn al in 2006 door de Rekenkamer Amsterdam bevestigd! Dat Justitie botweg weigert de aangiften van boekhoudfraude serieus in behandeling te nemen, pleit Lodewijk Asscher niet vrij!
Voor de boekhoudfraude bij Ahold, die totaal verbleekt bij de mega-boekhoudfraude bij Amsterdam, moesten verantwoordelijke bestuurders aftreden en werden strafrechtelijk gestraft.
Alles te vinden over deze ongekende boekhoudfraude, inclusief bevestigingen van mijn bevindingen, bijvoorbeeld door de Raad van Tucht voor Accountants, op www.leoverhoef.nl met name in in "Dossier: Amsterdam" en "Dossier: Strafzaken"

Bezorgde groet,
drs. L.W.Verhoef
registeraccountant
Kersengaard 13
3962JR Wijk bij Duurstede
tel. 0343-572055/06-20815670